dilluns, 1 de març del 2010

RUTA MAÇÒNICA

Què en sabem, de la maçoneria? ¿És una institució iniciàtica, filosòfica i filantròpica que treballa pel progrés moral, intel∙lectual i material de la Humanitat, com pregonen els seus membres? ¿O és, com repliquen els seus detractors, una secta manipuladora, secretista, interessada només a soscavar els fonaments de la religió i l’ordre mundial per tal d’aconseguirne el seu control absolut? Què hi ha de cert i autèntic en El símbol perdut, el nou llibre de Dan Brown (autor de El Codi Da Vinci), que basa la seva trama en fosques i misterioses conspiracions maçòniques?

Amb la ruta “La Barcelona Maçònica”, del proper dia 14 de març, s' intentarà abocar una mica de llum i comprensió sobre aquesta institució tan desconeguda, especialment en el nostre país. Us convidem a fer un recorregut per alguns dels llocs de Barcelona on podrem trobar restes amagades, dissimulades, manipulades o, de vegades i molt sorprenentment, clarament visibles de la presència maçònica a la nostra ciutat.

Recorregut: c/ Portaferrissa, Pl. de la Catedral, Pl. Sant Jaume, c/ Avinyó, c/ Comerç, Pg.Picasso, c/ Comte de Santa Clara, Pg. Isabel II.
 
Els que esteu interessats, feu la reserva abans del dia 8 de març. Places limitades

1 comentari:

  1. Estas feta una fiera!!! A veure si jo m'he après la primera lliçò!
    Filtra i borra. Gracies

    ResponElimina